Soundtrack.bg

Ема Уотсън отново е сингъл, а ние празнуваме с порция секси кадри

Една от най-красивите британски актриси Ема Уотсън отново е свободна!

Днес празнуваме! Не само наближаващите Коледни празници, с други думи – най-готиното време от годината, но и факта, че една от големите ни слабости Ема Уотсън отново е сингъл. Хип-хип-ура!

Една от най-красивите британски актриси сложи край на последната си романтична връзка с Уилям „Мак“ Найт. За последно двамата бяха засечени заедно едва през месец май, а съвсем наскоро стана ясно, че Ема и Мак са прекратили окончателно отношенията си. Двамата бяха заедно за период от около почти две години.

27-годишната британка е една от най-сексапилните актриси на Холивуд. Звездата на Ема Уотсън изгря на небосклона с участието ѝ в поредицата „Хари Потър“, базирана на супер успешните романи на Джоан Роулинг. Там Ема играе ролята на талантливата и интелигентна магьосница Хърмаяни Грейнджър, която със своите приятели Хари Потър и Рон Уизли се бори с могъщия черен магьосник Волдемор и неговите „смъртожадни“.

Освен в осемте филма за „Хари Потър“, Ема Уотсън може да бъде гледана и в продукции като „Блясък“, „Ной“, „Колонията“ и един от най-любопитните филми за тази година – „Красавица и звярът“. Там Ема влиза в ролята на Бел, а екранизацията на Бил Кондон ни върна към една от най-паметните и красиви анимационни приказки на Walt Disney.

Освен че гради успешна кариера в киното, Ема отделя силно внимание и на своето образование и интелектуално развитие. Британката е бакалавър по английска литература, като е учила в Браун и Оксфорд. Актрисата не крие, че е голям почитател на литературата, а четенето на книги е сред най-предпочитаните от нея занимания.

Ема Уотсън е жена и със силно изразена социална позиция. Тя е посланик на добра воля на Обединените нации, а освен това е и един от хората зад кампанията HeForShe, която се бори за равенство между половете. Голяма част от социалните дейности на Ема са свързани именно с феминизма и неговата кауза.

Освен като актриса и активист, Ема Уотсън се изявява и в света на модата. Британката е имала кампании за различни брандове, сред които Burberry и Lancome. Работила е и като моден консултант. През 2011 година получавата наградата Style Icon от британското издание на списание Elle. През 2014 година печели и награда за най-добър стил на Британските модни награди, печелейки в конкуренцията на имена като Дейвид Бекъм, Амал Клууни, Кейт Мос и Кийра Найтли.

Сред големите страсти на Ема Уотсън можем да добавим йогата и медитацията. Нещо повече – през 2013 година Ема дори получава сертификат да преподава в тези две сфери.

Ема Уотсън е гражданин на Великобритания, но тя има и турски корени. А всъщност е родена във френската столица Париж. И двамата ѝ родители са адвокати. Като малка учи не само актьорско майсторство, но също така пеене и танци.

Любопитен факт е, че още в самото начало Ема Уотсън грабва сърцето на Джоан Роулинг – авторката на „Хари Потър“, която участва в кастингите за филмовите адаптации. Още от първия тест на екран, Роулинг заявява симпатиите си към малката Ема и практически ѝ помага да получи ролята на Хърмаяни.

Ема обича Джони Деп и котките. Дори има два броя от мъркащите животинки, които е кръстила Бъбълс и Домино. Все още си няма Джони Деп, обаче. Но пък никога не е късно.

Тя е красива, тя е интелигентна, тя е успешна и образована. И е сингъл! А ние я обожаваме.