Soundtrack.bg

Кристина Агилера отдаде почит на Уитни Хюстън по време на AMA (ВИДЕО)

Кристина Агилера върна спомена за Уитни Хюстън, изпълнявайки на живо едни от най-емблематичните ѝ парчета.

Уитни Хюстън ни напусна през месец февруари 2012 година, но споменът за нея винаги ще бъде жив. Потвърждение на това намерихме и в тазгодишните American Music Awards, по време на които паметта на Уитни бе почетена от друга гласовита певица – Кристина Агилера.

Тази година се навършват 25 години от излизането на филма „Бодигард“ с участието на Уитни, откъдето е и паметната ѝ балада „I Will Always Love You“ – едно от най-запомнящите се и легедарни парчета на Уитни Хюстън. За да бъде отбелязана годишнината, а и паметта на Уитни, Кристина Агилера изпълни както „I Will Always Love You“, така и други емблематични песни като „I Have Nothing“, „Run to You“ и „I’m Every Woman“.

За да представи Кристина, на сцената излезе обичаната актриса и носител на „Оскар“ Виола Дейвис.

Вижте medley изпълнението ѝ още сега:

След изпълнението си Кристина Агилера благодари на всички за отдадената възможност. Тя сподели, че е преживяла един от най-паметните моменти в живота си, получавайки шанс да отдаде почит на фигура от калибъра на Уитни Хюстън.

След края на церемонията в социалните медии се разрази странна дискусия, дали всъщност Pink не одобрява изпълнението на Кристина. По време на него камерите уловиха Pink, която слушаше внимателно случващото се на сцената и реагираше с гримаси. Някои предположиха, че гримасите ѝ са представлявали негативна оценка на изпълнението на нейната колежка. Самата Pink обаче побърза да разсее всякакви съмнения от подобен тип.

„По-дяволите, Кристина направо ни уби. За една от най-любимите ни певици на всички времена. Всичко това е за Уитни, а аз съм наясно с таланта на Кристина. Покажете клипа, в който съм в сълзи, негативни Нансита такива“, написа Pink в социалната мрежа.

Не е тайна, че имаше време, когато двете певици не се разбираха особено. През миналата година обаче те изгладиха отношенията си и оттогава са приятелки.