Soundtrack.bg

Джони Деп прави тройка в новото видео на Мерилин Менсън

Холивудската звезда Джони Деп е главното действащо лице в новото видео на Мерилин Менсън.

Една от големите звезди на Холивуд Джони Деп участва в още едно видео на своя добър приятел Мерилин Менсън. Този път рок музикантът включи Деп в проекта си „KILL4ME“, част от последния албум на Менсън, носещ името Heaven Upside Down.

Това е десетият студиен албум на Мерилин Менсън, като тавата бе издадена през месец октомври. Джони Деп пък вече участва във видеото към парчето „SAY10“.

По всичко изглежда, че партньорството между двамата се е оказало ползотворно, тъй като рок звездата отново покани Деп и за клипа към „KILL4ME“. В него можем да видим как холивудският актьор се радва на тройка с две красиви жени, като за ролите са ангажирани моделите Жослин Биндър и Бейли Каупъртуейт.

Вижте го:

Ето какво заяви самият Мерилин Менсън относно парчето „KILL4ME“: „Някои биха казали, че „ще убиеш ли за мен?“ е въпрос. По-скоро е забулена заплаха, отколкото въпрос. Мисля, че това е ултиматиум. Харесва ми да казвам на хората, че това е начинът, по който се чувствам. Може и да искам те да задават въпроси от всичко това, но аз няма да задам въпроса. Това е като писмо, сякаш някой ще отговори на него.“

Междувременно Мерилин Менсън уволни от бандата нейния дългогодишен член Туиги Рамирес, който бе обвинен в изнасилване. Той бе заменен от басиста на Mars Volta Хуан Алдирете.

Рамирес, чийто реално име е Джорди Уайт, наскоро бе обвинен в сексуално посегателство от своята бивша партньорка Джесика Адамс. Тя е фронтмен на бандата Jack Off Jill. Спазвайки тренда #MeToo в социалните мрежи, Адамс пусна дълъг пост във Facebook, чрез който описа в детайли случилото се между нея и Туиги Рамирес. Според въпросния пост, Рамирес я е изнасилил, докато е бил в почивка от турнетата с Мерилин Менсън.

Самият Туиги Рамирес отговори на обвиненията на Джесика Адамс, напомняйки, че говорим за нещо, случило се преди 20 години. Той твърдо отрича обвиненията на някогашната си приятелка, но също така се извини, „ако е причинил каквато и да е болка на когото и да е.“