Soundtrack.bg

10 нови трейлъра от седмицата, които трябва да видите

Какво ново от света на киното през изминалата седмица?

Ето че и тази седмица се изтърколи, както всяка друга, което означава, че отново можем да направим равносметка на предложените ни нови трейлъри през последните седем дни.

В момента програмата на кината предлага някои наистина любопитни предложения, които можете да видите на голям екран. Но това не означава, че не трябва да видим и какво тепърва предстои, нали?

Ето и някои от най-интересните нови трейлъри, които ни подсказват какво можем да очакваме в скоро време.

Coco

Coco е нова анимация на Walt Disney, която можете да посетите с децата си, но и самите вие да изгледате с интерес, ако се чувствате като пораснало дете. Coco ни разказва историята на деца, които осъзнават, че могат да комуникират с мъртвите, за да разкрият интригуваща мистерия. Каква ли е тя?

Fifty Shades Freed

Поредицата „50 нюанса“ достига своя епилог с третия и последен филм. Слава Богу, биха казали мнозина от нас. Но не се залъгвайте – най-вероятно отново ще ви се наложи да водите половинките си, особено имайки предвид, че и този път филмът излиза точно за Св. Валентин. Какво да се прави, налага се да търпим някои неща, неизбежно е.

Ferdinand

Голямата звезда на кеча Джон Сина озвучава страшно изглеждащ (поне по размери) бик в анимацията Ferdinand. Въпросният бик обаче не е толкова страшен, колкото вероятно бихте си помислили. Той просто иска да се прибере у дома. Филмът излиза на кино на 15 декември, което май не е дотам умна идея от страна на студиото. Имайки предвид, че е по-вероятно тогава да искате да гледате едни определени истории, идващи от далечна Галактика…

Game Night

Тук ще се срещнем с група приятели, които имат готиния навик редовно да се събират заедно, за да играят игри. Звучи готино, нали? Този път обаче ще им се наложи да разрешават съвсем истинска мистерия. И то такава, която включва… убийство. Сред водещите актьори в продукцията са прелестната Рейчъл МакАдамс и Джейсън Бейтман, а филмът ще можем да видим на голям екран на 2 март.

Hostiles

В Hostiles отново ще можем да видим в действие големия Крисчън Бейл, който ни предлага поредната си кино трансформация. А както знаем, той е истински майстор в това отношение. Този път Бейл влиза в ролята на капитан от армията, който трябва да придружи индианец от племето Шейени и неговото семейство. Както можете да предположите, пътят пред тях е осеян от множество опасности, с които те ще трябва да се справят. Действието се развива в края на 19-и век, а филмът ще бъде на голям екран малко преди Нова година – на 29 декември.

Early Man

Нека отново се откъснем от по-сериозните неща, като уестърните, за да насочим внимание към още една анимация, която ни очаква с отворени обятия. А това тук изглежда наистина специално, имайки предвид, че сред озвучаващите актьори са самите Еди Редмейн и Том Хидълстън. Early Man ще ни разкаже за самата зора на човешката цивилизация. Предполагаме – по един наистина забавен и интригуващ начин.

Peter Rabbit

Прекрасните Дейзи Ридли и Марго Роби любезно предоставят гласовете си за продукцията Peter Rabbit, базирана на историята на Беатрикс Потър за заек, който иска да завладее зеленчукова градина. Това звучи като наистина сериозна цел, а ние искрено му пожелаваме успех!

https://www.youtube.com/watch?v=FcTp1zx20sk

Sherlock Gnomes

Какво става с тези анимации напоследък? Явно точно в момента са изключително модерни, защото стигаме до още една. Sherlock Gnomes ни разказва историята на гноми, които са попаднали в проблемна ситуация. А сега ще ви зарадваме – Джони Деп е един от хората, които озвучават филмчето. По кината ще бъде на 23 март.

The Post

The Post е продукция, за която вече сме писали. Филмът е режисиран от Стивън Спилбърг, а в главните роли виждаме Том Ханкс и Мерил Стрийп. Лентата разказва за екипа на Уошингтън Поуст, който взима тежкото решение да публикува секретни правителствени документи относно участието на САЩ във войната във Виетнам.

The Shape of Water

Разказвачът на мистични и страшни приказки Гийермо дел Торо отново е готов да ни потопи във фантазията си, предлагайки ни филма си The Shape of Water. Лентата разказва за две жени, които намират строго пазена правителствена тайна, а именно – мистичен човек-риба. И се опитват да му помогнат.