Soundtrack.bg

Трейлърите от миналата седмица, които трябва да видим

Нова седмица, нови трейлъри от света на киното.

Няма почивен ден за вълнуващия свят на кино индустрията. И изминалата седмица ни предложи интригуващи трейлъри на заглавия, които предстои да видим в съвсем близко бъдеще.

Както винаги, синтезираме най-интересното за вас и ви го представяме с няколко думи. Нека видим какво грабна вниманието ни този път.

24 Hours to Live

Итън Хоук влиза в ролята на агент, който е съживен от смъртта за период от 24 часа, за да изпълни една последна мисия. Но каква и какъв е залогът – това ще видим в кино салоните, когато настъпи време за премиерата.

 Bright

Bright с участието на Уил Смит е продукция на Netflix, а вероятно за първи път в историята виждаме орк в ролята на полицай. Но да, явно и това е възможно. Тук намираме един необичаен тандем от ченгета, които ще трябва да се справят с определени митични същества в битката за ред и сигурност.

Den of Thieves

Джерард Бътлър и хип-хоп звездата 50 Cent са в отсрещните лагери в Den of Thieves – нов екшън, който би трябвало да ни позабавлява сериозно през януари. Както се вижда от трейлъра, Бътлър оглавява взвод от опитни и корави ченгета, които ще трябва да се справят с крайно опасна банда от обирджии.

Journey’s End

Journey’s End е още една историческа драма, която ни връща към мрачните и кървави времена на Първата световна война. Историята разказва за група британски войници, които са изправени пред ужасяваща опасност.

Justice League

Филмите по комикси скоро няма да излязат от мода, а от DC Comics се надяват, че Justice League ще постигне успеха на Wonder Woman. Междувременно те ни предложиха нов кратък тийзър, позволяващ ни да вникнем повече в дългочаканата лента.

Mudbound

Говорейки за американския Юг от средата на миналия век, няма как да не засегнем и темата с расизма, Mudbound е продукция на Netflix, която повдига именно тази болезнена тема скоро след края на Втората световна война.

Phantom Thread

Очаква се това да бъде последният филм в кариерата на един от най-добрите актьори на нашето време – Даниел Дей-Люис. В него носителят на „Оскар“ влиза в ролята на всепризнат майстор на роклите, който се влюбва в значително по-млада от него жена.

The Commuter

Когато Майкъл (Лиъм Нийсън) се качва на влака в един съвсем обикновен ден, той няма и идея, че животът му ще се промени завинаги. Попаднал на грешното място в грешното време, Майкъл се сблъсква с критична ситуация, от която зависи животът на други хора.

Winchester: The House That Ghosts Built

Когато в самото заглавие на филма говорим за „къща, която е построена от призраци“, навярно сами се досещате, че става дума за още един хорър филм. Присъствието на Хелън Мирън пък е гаранция, че ще видим актьорска игра от най-висока класа.