Soundtrack.bg

„Убиец на време“ е най-новият проект на Прея (ВИДЕО)

Артистът на „Монте Мюзик“ Прея представи своя най-нов проект – „Убиец на време“.

„Убиец на време“ се казва най-новото парче на Прея. Артистът на „Монте Мюзик“ представи официално видео към песента, отново потвърждавайки своята артистична индивидуалност. В танцувалното видео Прея отново блести с отличаваща се визия, докато силният текст ще ви накара да си пуснете песента отново и отново, за да преосмислите някои думи.

Музикален продуцент и автор на аранжимента на „Убиец на време“ е Веселин Ценов – Algoriddim, който пише музиката към парчето, обединявайки сили със самата Прeя. За текста тя работи с Илия Григоров.

Впечатляващият творчески колектив дава своите резултати. От съвместната им работа се получава адекватно звучене с модерен саунд, балансирани рими и нетипичните за българската поп-музика spoken word елементи.

Прея не скри задоволството си от постигнатия краен резултат, пишейки в социалната мрежа Facebook: „Представям ви най-любимото ми мое парче досега! Veselin Tzenov и Iliya Grigorov, велико е да се работи с вас!”

Режисьори на видеото към „Убиец на време“ са Васил Германов и Мария Даскалова от Lokum Creative. Клипът е заснет в едно от халетата на територията на София, където Прeя и танцьорите ѝ потъват в безвремие, за да се освободят от пречките, които се прокрадват в главата на човек излишно.