Soundtrack.bg

Фотограф снима жени преди, по време и след оргазъм

Бразилският фотограф Маркос Алберти е намерил повече от интригуващ начин да се изяви – снимайки жени преди, по време и след получаване на оргазъм.

Фотографията е изкуство, което може да ви сблъска както с доста скучни ангажименти, така и с видимо интригуващи такива. Защото, нека бъдем честни – да снимаш чиния с марули не е точно толкова вълнуващо, колкото да отпътуваш до Арктика, за да заснемеш живота на белите мечки.

И ако някои фотографи са се примирили със скучната си работа и ежедневие, то бразилският майстор на обектива Маркос Алберти е съвсем друга работа. Той е решил, че един от последните му проекти ще бъде заснемането на жени преди, по време и след получаване на… оргазъм.

На това му се казва добра идея.

Проектът на Алберти е кръстен „O Project“, като пред неговия обектив застават 20 привлекателни и добре изглеждащи жени. За да може идеята на фотографа да стане реалност, те се самозадоволяват с вибратор до момента, в който свършат и достигнат желания оргазъм.

Е, все пак не мислете, че Маркос Алберти е бил чак такъв късметлия, че да вижда всичко, което се случва пред очите му. Защото вероятно точно това сте си представили в мръсното си съзнание, нали? Той е имал поглед единствено над това, което е заснела и камерата му – лицето на неговите модели.

Съвсем нормално, при някои от моделите оргазмът е дошъл сравнително бързо, докато при други е било нужно повече време. Също както и при реалния секс. Добрата новина е, че вибраторът е успял да си свърши работата, което и в крайна сметка прави реализацията на амбициозния проект възможна.

Ето и какво споделя самият Маркос Алберти за своя проект: „Радвам се, че имахме възможността да разговаряме с тези жени искрено за секса и удоволствието. Сексът е тема табу, но когато подходиш с чувство за хумор, хората се отварят и споделят мнението си по-отворено. Това може да доведе до монументални промени в манталитета на хората.“

„Изпращаме следното съобщение до всички жени – това не е някаква тайна, от която да се срамувате. Това е истинско и красиво“, добавя бразилският фотограф.

Ако питате нас, от въпросните снимки се излъчва едно-единствено чувство – на неподправено щастие.

Адски добра идея.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.