Soundtrack.bg

Джъстин Тимбърлейк ще бъде музикалната звезда на „Супербоул“

Поп звездата Джъстин Тимбърлейк ще бъде за трети път основната музикална атракция на супершоуто „Супербоул“.

Джъстин Тимбърлейк бе официално обявен за главно действащо лице на полувремето на „Супербоул“ – най-гледаното спортно събитие в американския ефир. По традиция директният двубой за титлата в Националната футболна лига предлага музикална програма на полувремето, оглавявана от голямо име.

Това дефакто е и най-гледаното музикално събитие в света за годината. През миналата година шанс да бъде част от „Супербоул“ имаше Лейди Гага, а нейното участие счупи световния рекорд за най-гледано музикално събитие в историята. Изпълнението на Гага бе гледано от повече от 150 милиона души, ако вземем предвид всички платформи – както директното излъчване по телевизията, така и дигиталните такива.

Джъстин Тимбърлейк е една от най-успешните поп звезди в историята на музиката. Правейки име с участието си в бой бандата NSYNC, Тимбърлейк стартира и супер успешна солова кариера в последствие. Той е носител на общо десет награди „Грами“, като две от тях спечели още с дебютния си албум Justified.

Джъстин Тимбърлейк с рекордно трето участие на спектакъла „Супербоул“

За Джъстин Тимбърлейк това ще бъде общо трето участие в шоуто „Супербоул“. С това той е и рекордьор в това отношение. Едно от участията на Джей Ти на „Супербоул“ завинаги ще остане паметно. Защото надали някой някога ще забрави съвместното му изпълнение с Джанет Джаксън, когато едната гръд на Джаксън остана на показ.

С покани да демонстрират таланта си на „Супербоул“ могат да се похвалят изпълнители като Мадона, U2, Бионсе, Rolling Stones, Пол МакКартни, Кейти Пери, Бруно Марс, Coldplay и други.

Супершоуто „Супербоул“ ще се проведе на 4 февруари 2018 година в Минеаполис.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.