Soundtrack.bg

Вече е тук новият трейлър на „Междузвездни войни: Последните джедаи“ (ВИДЕО)

Walt Disney и Lucasfilm ни зарадваха с чисто нов трейлър на дългоочаквания „Междузвездни войни: Последните джедаи“.

След обилно чакане, вече можем да се насладим на новия трейлър на „Междузвездни войни: Последните джедаи“ – епизод VIII от епичната сага на Джордж Лукас. Историята в „Последните джедаи“ продължава там, където завърши епизод VII – „Силата се пробужда“, който бе приет с противоречиви оценки от критика и фенове.

Режисьор на „Последните джедаи“ е Райън Джонсън, който дори ни посъветва да не гледаме новия трейлър, за да избегнем максимално дори и най-малките спойлери относно историята. Тъй че сами преценете – дали да послушате режисьора на лентата или въпреки всичко да хвърлите едно око на новия трейлър.

А ето го и него:

Има много неща в новия трейлър, на които можем да обърнем внимание.

Отново виждаме Рей да тренира с Люк Скайуокър, с когото се срещна буквално в последните секунди на „Силата се пробужда“. Но дали той е спасителят, когото тя е очаквала? Самият Люк явно остава силно впечатлен от потенциала и силата на Рей, споделяйки, че „само веднъж досега“ е виждал нещо подобно, но сега вече е уплашен.

В края на трейлъра виждаме и момент от среща между Рей и мистериозния злодей Сноук, която очевидно не протича добре за Рей. До голяма степен сцената напомня на срещата между Палпатин и младия Люк в оригиналната трилогия, когато Палпатин също използваше по подобен начин силите си срещу младия джедай.

Официалният постер на „Междузвездни войни: Последните джедаи“

Отново ключово присъствие в този епизод ще има и Кайло Рен, който продължава да бъде разкъсван между светлата и тъмната страна на Силата. Отново виждаме това в един специфичен момент от трейлъра, в който Рен се колебае дали да натисне бутона за огън на своя файтър. Вероятно защото от другата страна стои неговата майка – Лея, която виждаме за последен път в образ от страна на покойната Кари Фишър.

Световната премиера на „Междузвездни войни: Последните джедаи“ е насрочена за 15 декември.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.