Soundtrack.bg

Уникални кадри ни показват Конър МакГрегър като малко хлапе (ВИДЕО)

Конър МакГрегър е един от най-страховитите бойци на планетата. Но можете ли да повярвате колко невинно е изглеждал като хлапе?

Конър МакГрегър е безспорна най-голямата ММА звезда на планетата. Ирландецът е шампион на веригата UFC в лека категория, а наскоро заработи повече от 100 милиона долара за боксовия си двубой с легендарния Флойд Мейуедър.

Днес МакГрегър присъства постоянно в публичното пространство, като за него просто не спира да се говори. До голяма степен, заслугата за това е на цветния му характер. Конър умее да говори и да привлича внимание към себе си, а всяко негово участие в пресконференция или ТВ шоу се превръща в истински хит.

И ако днес 29-годишният ирландец е мъж, от когото имате всички основания да се страхувате, то като малко хлапе той е изглеждал по коренно различен начин – сладък и чаровен.

В онлайн пространството се появиха уникални кадри, които ни показват Конър МакГрегър на около 8-годишна възраст. На кадрите бъдещият шампион на UFC играе степ с други свои връстници, облечен в стилен детски костюм. Очевидно събитието е сватба, на която малкият Конър е един от поканените да присъстват.

В момента МакГрегър продължава да умува върху следващия си ход.

Пред ирландския боец има няколко различни възможности – както в Октагона на UFC, така и на боксовия ринг.

Очаква се той все пак да се върне в UFC, където трябва най-сетне да защитава титлата си в лека категория. Сред възможните му опоненти са Нейт Диас, Тони Фъргюсън и Кевин Лий.

Иначе МакГрегър бе предизвикан и от бившия световен шампион по бокс Поли Малинаджи, с когото проведе спаринг сесии преди срещата с Флойд Мейуедър.

В момента The Notorious си почива със своето семейство, любувайки се на първородния си син Конър-младши.

Със сигурност МакГрегър е засипан и с оферти за роли в киното, макар и на този етап той да се въздържа от подобен ход. Той обаче изглежда неизбежен за в бъдеще.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.