Soundtrack.bg

Италианците Sweet Life Society, които взривиха Ловеч и Love CHange Music Festival (Фотогалерия)

Обичате джаз? Обичате суинг? Обичате да танцувате под звездите и под звуците на музиката, която просто няма как да не ви раздвижи в прилив на енергия и желание за танци?

Не успяхте да дойдете на Love CHange Music Festival? Е, определено има за какво да съжалявате. Първото международно изпълнение за първия ден на фестивала идваше директно от Италия и още по-конкретно от Торино и се казваше Sweet Life Society. Може би не сте ги чували до момента, но несъмнено ще ги запомните още след първото прослушване. Музиката им е дълбоко повлияна от суинга, джаза и златните им години през 20-те и 30-те години на миналия век.

Малко след изпълнението на Мастило и това на Рут Колева именно те се качиха на сцената

Дори слушайки ги през колонките на компютъра си ви гарантираме, че просто не е възможно да не започнете да си тананикате техните песни, а тялото ви постепенно ще започне леко да се полюшва в ритъма на песните им.

Няма как да се отрече, че италианците бяха страхотната изненада за всички фенове, които бяха акостирали в Ловеч. Много от тях наистина нямаха никаква представа коя е тази група, някои бяха слушали едно или две техни парчета в Youtube и споделяха с останалите, че са им направили добро впечатление, но огромният брой фенове застанаха пред сцената на фестивала в очакване на банда, която до голяма степен им беше непозната. Е, оказа, че е възможно една група да бъде непозната за публиката, но само минути след тяхната поява на сцената, вече много хора знаеха, че ще слушат именно тях, пътувайки към вкъщи след края на фестивала.

Sweet Life Society са страхотното попадение на Love CHange Music Festival и са група, която несъмнено ще гостува отново в България, ако имаме предвид изключително топлото посрещане, което публиката им оказа, неспирайки да танцува в ритъма на техните песни в продължение на цял час.

Танцуващи, влюбени в музиката, влюбени в живота, влюбени! Това са Sweet Life Society, които просто нямаме търпение да чуем отново в България, защото грабнаха сърцата ни по начин, по който не сме очаквали, че ще го сторят…