Soundtrack.bg

Ето ги десетте най-скъпоплатени актьори на 2017 година

Това са десетимата актьори, заработили най-много пари през настоящата година.

Киното е доходоносен бизнес, особено когато си на върховете му. Най-ангажираните и скъпоплатени актьори на планетата изкарват наистина, наистина добри пари и това е всеизвестен факт.

Защо да учим години наред в университет и да не спим по цели нощи, подготвяйки се за поредния тежък изпит, когато просто можем да станем актьори? Защото слънцето не огрява на всяка улица, разбира се.

Малко са актьорите в световен мащаб, които изкарат суми, подобни на тези, които ще видите в следния материал. Но е факт, че ги има.

През миналата година Forbes обяви Дуейн Джонсън-Скалата за най-скъпоплатения актьор в света. Сега той отново е в челото, но е предал първото място на друг човек. А неговото име е…

1. Марк Уолбърг, 68 милиона долара

Номер 1 в списъка за 2017 година е Марк Уолбърг. Американецът вече е заработил 68 милиона долара, благодарение на филми като Daddy’s Home 2 и Transformers: The Last Knight. Освен това, допълнителни приходи той регистрира и благодарение на собствено риалити шоу, както и на веригата си от ресторанти.

2. Дуейн Джонсън-Скалата – 65 милиона долара

Макар и предал първото място в класацията, не се тревожете за Дуейн Джонсън – той пак е изкарал достатъчно, за да се пенсионира и да не прави нищо друго по цял ден, освен да се отдава на чилаут и релакс. Е, както се казва – да не го мислим, ще се оправи човекът.

3. Вин Дизел – 54.5 милиона долара

Вин Дизел също се радва на повече от отлична година, благодарение на участието си в продукции като xXx: The Return of Xander Cage и Guardians of the Galaxy Vol. 2. Той е регистрирал нарастване на приходите си с 55% спрямо миналата година, тъй че поздравления за един от любимите ни екшън герои.

4. Адам Сандлър – 50.5 милиона долара

Адам Сандлър е човек, който често търпи подигравки заради някои твърде несполучливи филми, които има навика да създава. Но е факт, че той печели повече от добре от това, което прави. Той сключи сделка за много пари с мрежата Netflix, което и води до връщането му в десетката.

5. Джаки Чан – 49 милиона долара

Истинска легенда в киното, Джаки Чан продължава да печели много, много пари от актьорската си дейност, най-вече в Китай. Е, можем да кажем, че си го е заслужил.

6. Робърт Дауни-младши – 48 милиона долара

Година след година, Робърт Дауни-младши продължава да бъде част от списъка, най-вече заради участието си в продукциите на Marvel Comics. Е, г-н „Железен човек“ продължава да бъде сред най-добре платените господа в Холивуд. Поздравяваме го за което!

7. Том Крус – 43 милиона долара

Годината определено е добра за един от най-големите в Холивуд. През 2017 Том Крус солидно понапомпа банковата си сметка, благодарение на касови филми като  Mission Impossible 6 и The Mummy. Добра работа, мистър Крус!

8. Шах Рух Хан – 38 милиона долара

Е, стига с този Холивуд. Големи пари падат и в Боливуд! Шах Рух Хан често е наричан Краля на Боливуд, а банковата му сметка отлично потвърждава подобни определения! Имайки предвид, че той е участвал в над 80 продукции на индийското кино, не е никак изненадващо да го видим тук.

9. Салман Хан – 37 милиона долара

Още едно от големите имена на Боливуд се намества сред най-добре платените актьори в света. Салман Хан е човек на много таланти. Той е актьор, продуцент, музикант, певец и работи активно в телевизията. Не е учудващо, че печели и толкова пари.

10. Акшай Кумар – 35.5 милиона долара

Завършваме десетката на най-богатите с още едно име от индийското кино. Както казахме, Боливуд също не отстъпва, когато става дума за пари. Акшай Кумар е третият индиец в този списък, успял да осигури старините си само за година. Както се казва – дай Боже всекиму!

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY