Soundtrack.bg

Лиъм Галахър : По-скоро ще работя в Макдоналдс, отколкото да свиря отново в Oasis

Фронтменът на легендарната бивша английска рок група Oasis Лиъм Галахър заяви, че по-скоро „би работил в шибания Макдоналдс, отколкото да събере Oasis отново“ и да свири с брат си Ноел Галахър, който според Лиъм „се е променил“.

Въпреки че Лиъм Галахър многократно е заявявал, че предпочита да бъде в „Оазис“, отколкото да се занимава със собствена музика и да се отдаде на соло кариера, и че вярва, че всички те са „по-добри заедно“, отколкото поотделно, очевидно в момента Лиъм е вече на противоположното мнение, заявявайки, че би предпочел да бъде „ударен от шибан камион“, отколкото да бъде част от една група с Ноел Галахър и неговия нов начин на живот.

Лиъм Галахър заяви, че му липсва „старият му брат Ноел, който беше далеч по-стабилен и готин“, а днес „вече следва нешо ново и друго в живота си“

„Аз не казвам, че той трябва да бъде като мен или, че трябва да излиза да прави това, което аз правя, защото ние всички се променяме и това е нормално. Аз съм се променил също, определено съм станал по-спокоен и съм забавил темпото“, каза Лиъм.

„Не твърдя, че трябва да се разхождам и да крещим на хората или да ги псуваме. Всеки се занимава с това с каквото желае,а не с каквото хората мислят, че трябва да правим, но аз говоря по-скоро за корпоративната страна на живота му. Той живее там в онзи свят, знаете какво имам предвид и в този свят, доколкото аз съм запознат, няма място за Oasis.“

„Наистина бих предпочел да работя в Макдоналдс или да бъда ударен от шибан камион, движещ се със 160 километра в час, отколкото да събере отново бандата си и да я поставя в неговия свят“.

Двамата братя са във вражда от години, като Лиъм често е обиждал брат си Ноел в Twitter, заради приятелството му с Боно и новата посока, в която е поел в професионален и личен план.

Въпреки различията си, Лиъм Галахър хвали брат си Ноел, че е „много по-добър композитор от него самия“, и че е създал „някои наистина добри и силни песни“.