Soundtrack.bg

Pearl Jam създават нов филм за бандата – Let’s Play Two и трейлърът е вече тук

Любовта на вокалиста на Pearl Jam Еди Ведър към бейзболния Чикаго Къбс е добре документирана и известна, а скоро фронтменът на Pearl Jam ще има още един спомен, показващ любовната му към Чикаго

Pearl Jam са в процес на създаване на концертен филм, който ще се нарича Let’s Play Two и ще се базира на изпълненията на групата на стадиона на Чикаго Къбс в едноименния град – Wrigley Field.

В кратък, но ясе туит, групата съобщи единствено „Coming Soon“ и линк към вече готовия трейлър за филма. „Първият път, когато влезеш в Wrigley Field е като да влезеш в магическата страна на Оз“, казва Еди Ведър секунди преди да се качи на сцената за концерта си, носейки специална шапка, посветена на Чикаго.

Създаден е и специален уебсайт за филма Let’s Play Two, но в момента всичко, което е качено на него е трейлърът и поле, в което феновете да въведат своя имейл, за да получават първи новата информация.

Кадрите във филма са базираните на изявата на групата в историческия бейзболен парк през 2016 г.

Бандата създаде две епични представления през август 2016 г., смесвайки своя музика с кавъри на легендарни музиканти като Cheap Trick, Ramones, Pink Floyd, Dead Boys, the Who, the Beatles, Victoria Williams, Hunters and Collectors, Neil Young и Bob Dylan. Приятелите на групата Стив Глейсън и Денис Родман също се впуснаха в забавлението и станаха част от шоуто. Шоу, което ще оживее още веднъж – този път на големия екран. Шоу, което нямаме търпение да изгледаме и да се насладим на невероятните Pearl Jam.