Soundtrack.bg

Съли Ърна се завръща за нов грандиозен концерт в София

Вокалистът на Godsmack Съли Ърна ще пее отново пред българска публика.

След като първият му концерт у нас премина със страхотен успех, вокалистът на Godsmack Съли Ърна отново ще свири и пее пред българска публика. На 26 септември Ърна ще изнесе голям концерт в столичната зала „Арена Армеец“.

Гостуването му ще отбележи и 11-ия рожден ден на радио Z-Rock.

Събитието е част от мащабно европейско турне, което включва още Брюксел, Амстердам, Берлин, Стокхолм, Варшава, Москва, Санкт Петербург и Лондон, а България е единствената държава от Югоизточна Европа.

Родните фенове ще могат да чуят прочутия вокалист на живо заедно с цялата му група за солови проекти.

Предишното гостуване на Съли Ърна у нас се състоя през октомври 2016 година, когато той на два пъти напълни Зала 1 на НДК. Сега обаче ще имаме възможността да го видим на още по-голяма сцена – зала „Арена Армеец“.

Още тогава фронтменът на Godsmack даде обещание, че отново ще се върне у нас и ще доведе ялата си банда за солови концерти. И го изпълни!

Част от неговия голям концерт в София ще бъде и оркестърът на радио Classic FM, което обещава шоуто да бъде още по-музикално.

В мрежите на Ticketsbg.com и Eventim вече започна продажбата на билети за терен на цени от 50, 70 и 90 лева.

Съли Ерна е роден на 7 февруари 1968 година в Лорънс, щата Масачузетс.

Той добива световна известност като вокалист на супер успешната банда Godsmack. Hit Parader пък го класира в Топ 50 на най-добрите хеви метъл вокалисти на всички времена.

Освен с продукцията на Godsmack, Ърна може да се похвали и с два солови албума, издадени съответно през 2010 и 2016 година – Avalon и Hometown Life.