Soundtrack.bg

„Спайдърмен: Завръщане у дома“ със страхотен трейлър

Един от любимите супергерои на милиони фенове на комиксите – Питър Паркър и неговата втора потайна самоличност – човекът-паяк отново е тук в най-новия филм за героя „Спайдърмен: Завръщане у дома“

Българската премиера на филма съвпада със световната и лентата ще се появи по кината на 7 юли. Няколко дни преди филмът да влезе в залата, продуцентите Marvel представиха разширен трейлър, който включва и 4-минутен откъс от филма.

В настоящата версия в ролята на Питър Паркъв влиза младия Том Холанд. От видяното в откъса ни прави впечтление промяната в „инструментите“, които супергероят използва. Сякаш това ще бъде първият филм за Спайдърмен, в който технологиите ще заемат своето подобаващо място. Персонажът на Холанд изглежда възприемащ технологията както, когато е под прикритието на геройската си самоличност, така и като репортертак, какъвто е в истиснкяи живот.

Повечето от началните сцени се състоят от кадри от смартфон, които са заснети лично от Паркър, като по този начин зрителите виждат историята на Спайдърмен и части от неговото минало.

Това, което скоро става ясно, следейки видео-дневника на Питър Паркър е, че виждаме и следим събитията от „Капитан Америка: Гражданска война“ от гледната точка на Спайдърмен. Виждаме реакцията му, когато получава нов костюм за алтер-егото си, както и радостта му от възможността да си взаимодейства с известни супергерои като Капитан Америка и Черната вдовица и накрая всичко приключва с „лекция“, която получава от Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър), пътувайки към вкъщи.

https://www.youtube.com/watch?v=OmE8cujOcBo

Също така виждаме, че Старк прави някои не съвсем прилични коментари за леля Май, който се играе от Мариса Томей

Важно е да се отбележи, че е освежаващо, че „Spider-Man: Homecoming“, както е оригиналното заглавие на филма няма да остави кинолюбителите, които не са гледали  „Капитан Америка: Гражданска война“ да скучаят. Новият филм за супергероя Човекът-паяк ще бъде самостоятелна история в рамките на по-големия сюжет и с отделни препратки към „Капитан Америка:Гражданска война“, но без те да преминават в досадно неразбиране, ако не сте имали шанса изгледате предишната лента.

 

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY