Soundtrack.bg

Видео: Малки деца реагират на музиката на Iron Maiden

Как биха реагирали малки деца, чувайки музиката на метъл величията Iron Maiden?

Iron Maiden са една от най-обичаните и успешни хеви метъл банди на всички времена. Формирани в Лондон през 70-те години на миналия век, Maiden продължават да бъдат активни и до днес. Бандата все още създава нова музика, а концертите им по целия свят са посещавани от хиляди фенове.

Как обаче биха реагирали малки деца, които за първи път чуват музиката на Iron Maiden?

Подобен експеримент си направиха хората от Fine Bros в супер забавната рубрика „Kids React“. Въпросните хлапета получиха възможността да чуят епични парчета като „Run to the Hills“, „Aces High“, „Fear of the Dark“ и „Hallowed Be Thy Name“.

Както и можете да предположите, някои от реакциите на децата са наистина уникални. Една от младите дами попита, дали вокалът на Maiden Брус Дикинсън не е момиче. Седемгодишната Тида от своя страна сподели мнение, че „Aces High“ звучи като песента от Покемон.

Чувайки култовата „Fear of the Dark“ („Страх от тъмнината“), едно момче съвсем логично попита – „ако го е страх от тъмнината, защо просто не си купи нощна лампа или нещо такова?“

Е, какво да се прави – перспективата на децата винаги е интересна и различна. А и можем да си представим, че за тях до голяма степен е и културен шок да се запознаят с музиката на Iron Maiden.

Вижте реакциите им: