Soundtrack.bg

Jay Z с нов албум – „4:44“ и планове за пълнометражен филм

Jay Z обяви, че неговият нов албум „4:44“ ще бъде пуснат готов и представен в края на месеца

Албумът, който се очаква от месеци и части от него бяха представяни в рамките на последните седмици, ще бъде пуснат на 30 юни изключително за членовете на неговата стрийминг услуга Tidal и американската телефонна мрежа Sprint.

Съобщението за новия албум беше пуснато в социалната мрежа Twitter от Tidal. В анаонса беше споделена и част от новата песен на Jaz Z, наречена „Adnis“. Може да чуете откъса тук:

Предполага се, че рапърът може да последва стъпките на Бионсе, като издаде визуален албум, след като Tidal вече обяви филм със същото заглавие, с участието на носителката на Оскар Лупита Нионго, легендата на американското кино Дани Глоувър и американския рапър и актьор Махершала Али. Кратък откъс от продукцията вече се появи в Twitter профила на Tidal , които очевидно имат амбиции да се развиват и в производството на видеоклипове и филми.

https://www.instagram.com/p/BTMXIw4lI7-/

Потвърждавайки представянето на най-новата песен на Jay Z в изявление, главният изпълнителен директор на Sprint Марсело Клауре добави:

„Jay Z е глобална икона и даваме на клиентите  си изключителната възможност да бъдат сред първите, които ще чуят новия албум на рапъра „4:44“.

https://www.instagram.com/p/BQYr68jDg61/

Миналата седмица Деймиън Марли потвърди, че е работил с Jay-Z , след като двамата бяха забелязани заедно в Ямайка. Той сподели пред медиите: „Наскоро поаботихме сериозно в студиото и Jay Z искаше да дойде в Ямайка, за да разгледа страната. Аз съм фен на музиката му, откакто съществува.“

Jay Z е един от най-успешните рапъри в историята на музиката. Освен като музикант той е сред най-финансово успешните хип-хоп изпълнители и предприемачи в Америка. В рамките на целия свят е продал над 50 милиона копия от своята музика и се е превърнал в един от култовите изпълнители в жанра. След толкова години на сцената, музиката му продължава да е актуална и да се случа от милиони хора по света.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY