Soundtrack.bg

30 зверски биомеханични татуировки, които ще ви превърнат в „робот“

Ако сте почитател на механиката, то несъмнено татуировките на тези артисти, ще грабнат вниманието ви

Техните творби са сюрреалистични, но всички елементи са изобразени изключително реалистично. Комбинацията от човешки или животински форми с машинни елементи изглеждат достоверно и убедилно, сякаш наистина човекът, върху който е нарисувана татуровката, се е превърнал в симбиоза между човешко същество и машина.

Често костите, мускулите и ставите се заменят с роботизирани части, бутала или зъбни колела. Комбинацията от машинни елементи и човешки части на тялото дава феноменален сюрреалистичен резултат.

Във видеото по-горе, артистите Пол Боот, Марко Веласкес и Джеф Крочи разказват как са открили, че биомеханиката отговаря на техния стил и защо тя е толкова привлекателна и приятна за един татуист.

Биомеханичните татуировки  са популярни сред хората, които харесват този стил в изкуството, обединяващ реалността с роботизацията. Възможностите, по отношение на дизайни и цветове са безкрайни. Всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния дизайн за вас, ако сте почитател на подобни татуировки.

Вижте 30 от най-любимите ни биомеханични произведения на тези талантливи татуисти