Soundtrack.bg

Трима мъже, които променят мъжкия моден стил

Кои са тримата известни мъже, които влияят най-много на тенденциите в мъжката мода в последно време?

Трима мъже повлияха много на мъжката мода и стил от началото на годината. Всеки един от тях може да се похвали със свой уникален стил, пасващ идеално на личността му. И точно по този начин предлагат нов прочит на въпроса какво значи да си стилен? Отговорът е – да следваш себе си.

Фарел Уилямс

Забележителна е трансформацията на Фарел в истинска модна икона. Той винаги е бил доста стилен. От типа мъже, върху които обикновената бялата тениска се превръща в дизайнерско творение и достоен Инстаграм-материал. Но през последните няколко години превърна облеклото си в начин за себеизразяване. Уилямс често играе с пропорциите и цветовете на дрехите си. Дори използва елементи, които традиционно се асоциират повече с женските облекла – като бижутата с камъни, които носи над черен фрак например. Той показва, че модата (дори при мъжете) не се движи в строго определени рамки. А идеята й е да разчупва тези рамки. И да води до определни реакции, асоциации и вдъхновение.

Хари Стайлс

Хари винаги е имал идея как точно иска да изглежда и какво впечатление да създва с дрехите си. Докато беше част от момчешката група One Direction, често го виждахме в черни скини джински, ботуши с повдигнати токове и флорални ризи. С израстването му като солов артист, отново наблюдаваме промяна в стила му. Този път залага на по-рокаджийско излъчване, повлияно може би от визиите на Аксел Роуз. Експериментирането с модните тенденции поставя Хари на ново ниво в скалата на личния му стил и според специалистите по мода, той се справя повече от добре.

Кание Уест

Когато стане дума за мода, е ясно, че Кание не се страхува да пробва нови неща. От ботуши на висок ток, през кожени панталони и овърсайз палта, той смело миксира стилове, пропорции, материи и цветове. И макар че не всяка негова визия се смята за точно попаение в целта, самият факт, че не се притеснява да експериментира с гардероба си, го прави достоен инфлуенсър в мъжкия стил.

 

снимки: БГНЕС

Кристиана Кръстева

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.