Soundtrack.bg

BAPE x Alien – улична мода с хорър усещане

BAPE и Alien представиха нова колаборация в сферата на уличната мода, която определено ще се понрави на феновете на легендарния хорър франчайз.

„Пришълецът“ отново е повече от актуална тема, като причина за това е новият филм „Пришълецът: Завет“ на режисьора Ридли Скот. Определено това е хорър-събитието на годината в света на киното, както и още един повод да се завърнем към един от най-култовите франчайзи на големия екран. Защото Alien е ‘марка’ в киното, издържала теста на времето.

За да отбележат подобаващо премиерата на „Пришълецът: Завет“, брандът за улична мода BAPE осъществи повече от любопитна колаборация с Alien франчайза-а.

BAPE ще ни предложат специална колекция, инспирирана от ужасяващите ксеноморфи, които през годините са докарали тежки кошмари на не един и двама. Виждаме традиционното лого на BAPE, представляващо маймунска глава, да бъде стилизирано в духа на Alien.

Е, определено това е нещо, което всеки фен на популярния хорър франчайз би искал да притежава в гардероба си. Освен тениски, BAPE x Aliеn колекцията ще ни предложи още суитшърти и блузи с дълъг ръкав.

Alien е франчайз, чието начало ни води още към 1979 година и първия филм, режисиран от Ридли Скот. Действието в „Пришълецът: Завет“ се развива преди това в споменатия първи филм. Той е и продължение на успешния „Прометей“ от 2012 година.

Вижте избрани артикули от колекцията, за която вече ви разказахме:

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY