Soundtrack.bg

Apple ви учи как да правите по-добри снимки с iPhone 7

Урок по фотография с iPhone 7, предаден лично от Apple? Точно така!

Ако и вие сте сред щастливците, притежаващи iPhone 7, вероятно вече сте се убедили, че камерата на този смартфон е превъзходна. И прави наистина впечатляващи снимки. Apple се справиха повече от добре в това отношение.

Винаги обаче може и по-добре. Максима в живота, която може да ви отведе надалеч, стига да я следвате. В крайна сметка, самоусъвършенстването е силно желателно във всеки един аспект, нали?

А в случая можем да кажем същото дори за нещо толкова тривиално, каквото е правенето на снимки с вашия смартфон. Дори и да го правите най-вече за профилите си в социалните мрежи.

За да подобри уменията на своите потребители с камерата на iPhone 7, Apple пусна специален нов уебсайт, който съдържа куп полезни съвети и хитринки в тази насока. В поредица от видео уроци, вие бихте могли да научите полезни трикове и съвети, свързани с правенето на по-добри снимки с устройството. В това число влизат екшън фотоси, снимки при по-слаба светлина, намирането на нови и по-добри ъгли и т.н.

Е, готови ли сте да подобрите начина, по който изглеждат изображенията във вашия Instagram?

Хвърлете едно око тук и кой знае, може би ще научите нещо ново и наистина полезно. Благодарим ти, Apple! Смятаме да се възползваме.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.