Soundtrack.bg

Крис Евънс разкри по кои жени си е падал като дете

Днес Крис Евънс е един от най-желаните мъже в Холивуд, но по кои жени си е падал самият той като дете?

Влязъл в кожата на Капитан Америка във филмовите екранизации на комиксите на Marvel, днес Крис Евънс е един от най-желаните мъже в Холивуд. 35-годишният американец не крие желанието си един ден да стане татко и да се радва на семеен живот, като сме убедени, че той би се справил страхотно в тази роля.

Синеокият актьор даде любопитно интервю пред E! News, разкривайки кои са жените, по които той е имал влечение още като дете.

„Елизабет Шу от Adventures of Babysitting and Karate Kid. Лори Лафлин бе голяма работа, също така. Хайде де, кой изобщо не обичаше Лори Лафлин? На нея годините изобщо не й личат.“

Има обаче още една прекрасна дама, по която Крис Евънс е въздишал като дете.

„Сандра Бълок, също така… когато бях седми или осми клас, просто бях луд по нея“, разкри Евънс.

Имайки предвид, че Крис Евънс е роден през 1981 година, то най-вероятно той има предвид времето, по което излезе хитовият филм „Скорост“ с участието на Сандра Бълок и Киану Рийвс. А именно – 1994 година.

Говорейки на малко по-сериозна тема, Крис Евънс разкри, че голямата му мечта е един ден да бъде татко и да има собствено семейство. Една напълно логична мисъл за мъж, който вече е навършил 35-годишна възраст.

„Имам голямо семейство, включително много племенници, братовчеди и като цяло – много хора, за които ме е грижа. Но дали искам в даден етап от живота си да бъда баща? Да, определено.“

В момента Крис Евънс промотира своя нов филм Gifted, в който той си партнира със своята вече бивша приятелка Джени Слейт. Лентата разказва за малко момиче с изключителен интелект, демонстриращо заложби в математиката, отгледано от персонажа на Евънс. Нейната майка се самоубива, докато то е все още на едва шест месеца, което принуждава чичото (Евънс) да я отгледа сам-самичък.