Soundtrack.bg

Да бъдеш Тор: Бруталните тренировки на Крис Хемсуърт

Холивудската звезда Крис Хемсуърт винаги е в безупречна форма, но цената за това са жестоки тренировки

Когато си подписал договор да играеш Тор във филмовите екранизации на комиксите на Marvel, нямаш друг избор, освен да бъдеш в перфектна физическа форма. Холивудската звезда Крис Хемсуърт знае това, поради което рядко можем да видим американеца в нещо различно от перфектно физическо състояние.

Има си обаче цена за удоволствието да изглеждаш безупречно. Освен че трябва да се храни правилно, когато започва режимите си, Крис Хемусърт трябва да полага и огромни усилия във фитнес залата. Тренировките на американския актьор са тежки и изтощителни, като в случая няма никакво значение, дали си филмова звезда или не – желязото е еднакво за всички.

33-годишният Хемсуърт открехна вратата към своя тренировъчен режим за феновете си. Актьорът публикува видео в социалната мрежа Instagram, което показва начина, по който изглежда една негова тренировъчна сесия в залата. В момента Крис Хемусърт се готви за поредната си роля на Тор, този път в следващия блокбъстър на Marvel – Thor: Ragnarok.

За да бъде в нужната форма за лентата, американецът миксира кардио със силови тренировки, като той тренира заедно със специалиста по физическа подготовка Люк Зоки от залата Zoco Body Pro. Самият Крис го нарича „най-добрия треньор в света“, като те двамата работят заедно от години насам.

Ето как изглежда една стандартна тренировка на Крис Хемусърт във фитнес залата:

Двамата с Люк Зоки са преминавали през какви ли не етапи, включително и такива на агресивно сваляне на тегло. За ролята си в In the Heart of the Sea Крис Хемсуърт сваля около 15 килограма, като и този път той го прави с правилен режим и помощта на своя личен треньор.

В тренировъчния режим на Крис Хемусърт присъстват различни методики и средства, като например медицински топки и въжета. Актьорът далеч не се ограничава до стандартните и добре познати на всички уреди в залата, а и не би трябвало.

Е, сигурни сме, че той ще бъде в страхотна форма и за следващия си филм. Кога изобщо не е бил?

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY