Soundtrack.bg

VenZy и СкандаУ се събраха за парчето „Шесто чувство“

Изпълнителят на Монте Мюзик VenZy и хип-хоп дуото СкандаУ ни предложиха съвместно парче

Един от изпълнителите на лейбъла Монте Мюзик VenZy представи официално видео към новото си парче, носещо името „Шесто чувство“. Песента е в колаборация с хип-хоп дуото СкандаУ, което набира все по-широка популярност в последно време.

Клипът към парчето е режисиран от добре познатия Люси Иларионов, който продължава да бъде един от най-продуктивните автори на музикални видеа у нас. Музикален продуцент на „Шесто чувство“ е Владимир Ампов – Графа, докато музиката е дело на Algoriddim и самия VenZy.

Вижте и видеото към „Шесто чувство“ на VenZy и СкандаУ:

VenZy често е наричан изпълнителят с най-широка усмивка в българската музика. Бил е участник в реге формация, преди да се насочи към поп и R&B музиката, където демонстрира таланта си и бързо печели сериозен брой почитатели.

В края на 2012 година VenZy, се присъединява към семейството на музикална компания Монте Мюзик, където негов музикален продуцент е Владимир Ампов- Графа.

СкандаУ е един от най-актуалните хип-хоп дуети в България в последно време. Двете момчета от София не спират да ни радват с нови и свежарски парчета, в които демонстрират отлично чувство към забавните и любопитни рими, които се харесват на масовия фен. Имат и собствен канал в YouTube, който се радва на страхотна популярност.