Soundtrack.bg

Dub FX е сред хедлайнерите на HippieLandia Festival

Dub FX пристига у нас за второто издание на HippieLandia Festival

През това лято у нас ще се проведе второто издание на фестивала HippieLandia, а вече разполагаме и с името на първия му хедлайнер. Това е магнетичният и обичан от българската публика Dub FX, който ще се качи на импровизираната сцена на парка на Летище София на 23 юни.

На HippieLandia Festival Dub FX ще представи на живо парчетата от своя четвърти студиен албум, носещ името Thinking Clear. Тавата ще се появи на бял свят през месец август 2016 година, което и означава, че българските фенове ще имат възможността да чуят албума практически преди неговото излизане.

Бенджамин Станфорд, известен под псевдонима си Dub FX, е един от най-ярките представители на световната алтернативна музикална сцена. Роден в Мелбърн, Австралия, свръх талантливият DUB FX стартира кариерата си като уличен артист и скоростно се превръща в същинско вдъхновение за безброй музиканти и фенове. Покорява света с характерната си loop station техника, с която създава музика изцяло от собствените си глас  и тяло, представяйки неповторима палитра от гласови и инструментални импровизации върху основа от отличителния си бийтбокс стил.

За Dub FX музиката съществува, за да предава послание, а неговото е изразено в последния му албум “Thinking Clear”.“So Are You”, “Fake Paradise”, „Thinking Clear” са само част от култовите композиции, носещи идеята за мир, свобода, хармония и любов, чрез които музикантът се изправя срещу заробването на съзнанието от дигиталната реалност.

Превърнал се в символ на уличната култура и изкуство, Dub FX, ще изпрати публиката на HippieLandia Festival на едно същинско хипнотично пътешествие сред приказния декор на Парка на Летище София.

Билетите „ранно пиле“ за HippieLandia са на цена от 33 лева и могат да бъдат закупени единствено от магазин „Яко“, намиращ се ул. Граф Игнатиев 43.

Онлайн билети могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketportal.

Стандартни Билети от 35лв. в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg и в НДК, ОМВ, НА ТЪМНО, книжарници Booktrading.