Soundtrack.bg

Мадона срещу Доналд Тръмп (Видео)

Мадона също се опълчи на новия президент на САЩ Доналд Тръмп

Не можем да кажем, че встъпилият наскоро в длъжност американски президент Доналд Тръмп се раздва на безусловна народна любов и масова подкрепа. В това число и от знаменитости от калибъра на поп иконата Мадона. Тя се включи в един от масовите женски протести във Вашингтон, излизайки на сцената и подкрепяйки жените, но не само с музика.

Докато изпълняваше песента „Human Nature“, скандалната изпълнителка промени текста и заяви на новоизбрания начален глава, че не е неговата кучка. Тя допълни, че е разгневена и е искала да взриви Белия дом, но все пак е избрала любовта.

Припомняме, че Мадона бе една от най-изявените привърженички на Хилари Клинтън и типично в неин стил дори обеща орална любов на всеки, гласувал за нея. Дали се е стигнало, или не до нещо подобно обаче, можем само да гадаем.

Масовият гняв към Доналд Тръмп продължава да расте и все повече известни личности се обявяват срещу него. Сред тях са актрисите Скарлет Йохансон и Америка Ферера, дъщерята на Лени Кравиц – Зои Кравиц, Риана и много други.

Вижте и видео от въпросното изпълннеие на „Human Nature“ от страна на Мадона: