Soundtrack.bg

Ще има римейк на класиката „Белите не могат да скачат“

Класическата комедия „Белите не могат да скачат“ ще има съвременен римейк

Комедията от 1992 година „Белите не могат да скачат“ и до днес е считан за един от най-култовите и обичани филми на спортна тематика в историята на киното. А ако и вие сте сред феновете на лентата, то вероятно ще останете приятно изненадани от новината, че тя ще се сдобие и със съвременен римейк.

Hollywood Reporter  информира, че създателят на хитовия сериал Black-ish Кения Барис ще напише сценария на новия филм и ще има водеща роля в неговото разработване. Той ще бъде и един от изпълнителните продуценти на лентата.

За тези, които не са наясно, в оригиналния „Белите не могат да скачат“ участват холивудските звезди Уесли Снайпс и Уди Харелсън. В лентата те влизат в ролята на талантливи баскетболни играчи на любителско ниво, които обединяват усилията си, за да изкарат малко пари с уменията си. Както и можете да очаквате обаче, те са принудени да преминат през различни перипетии, които ще ви накарат да се забавлявате много пред екрана.

На този етап все още не е ясно, кои актьори биха могли да влязат в ролите на двамата главни герои, изиграни в оригинала от Снайпс и Харелсън. Очакваме обаче с интерес новини по темата.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.