Soundtrack.bg

Робърт Де Ниро влиза в кожата на финансов измамник №1

Великият Робърт Де Ниро ще играе Бърнард Мейдоф в нов сериал на HBO

Кино легендата Робърт Де Ниро ще дебютира в ефира на HBO, влизайки в кожата на Бърнард „Бърни“ Мейдоф, признат за финансов измамник №1 в историята на човечеството.

Бърни Мейдоф е арестуван в разгара на световната финансова криза през 2008 година, след като става ясно, че организираната от него пирамида е завлякла различни инвеститори и компании с обща сума от 64,8 милиарда долара, според официални данни на обвинението. На 29 юни 2009 година Мейдоф е осъден на 150 години затвор за финансова измама в особено големи размери.

Сериалът с Робърт Де Ниро, посветен на действията на Бърни Мейдоф, ще носи името The Wizard of Lies („Вълшебникът на лъжите“). Режисьор на шоуто ще бъде Бари Левинсън, който вероятно познавате от популярни филми като „Добро утро, Виетнам“ и „Рейнмен“.

The Wizard of Lies ще бъде екранна адаптация на книгата със същото име на Диана Енрикес.

Освен Робърт Де Ниро, в сериала ще видим още и прелестната Мишел Пфайфър, която ще изиграе съпругата на Бърни Мейдоф.

Вижте и тийзър на шоуто, чиято премиера в ТВ ефир е насрочена за месец май:

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.