Soundtrack.bg

Joanne или петият студиен албум на Лейди Гага

Шесткратната носителка на Грами и една от най-популярните и успешни изпълнителки в съвременната музикална индустрия – Лейди Гага, представя своя дългоочакван нов албум – „Joanne„, който излиза в световен мащаб днес, 21-ви октомври.

Joanne“ е петият студиен проект в дискографията на изпълнителката и първият след „Cheek to Cheek“ (2014). След три поредни #1 албума в най-престижната световна класация Billboard Top 200, Лейди Гага се завръща триумфално и право към върха с „Joanne„.

Гага хвърли бомбата в предаването на Зейн Лоу по BBC и сподели, че за песните в албума е работила в сътрудничество с Mark Ronson, Father John Misty, Florence Welch и Beck.

Пилотният сингъл “Perfect Illusion дебютира под #1 в чартовете на iTunes в 60 държави. Седмица след премиерата си сингълът превзе радио ефира на Великобритания като стана най-бързо добавяната песен в плейлистите на Hot AC радиостанциите и оглави Hot AC чарта на Острова. Само за месец след премиерата си видеото към „Perfect Illusion“ достигна близо 37 млн. гледания в официалния канал на изпълнителката във Vevo.

Лейди Гага е сред най-продаваните изпълнители през последното десетилетие с изключителните 30 милиона копия от албумите си по целия свят и над 150 милиона продадени сингли на физически носител и в дигитален формат.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.